Onze werkwijze

Offerte aanvragen:

Voor al uw offerte aanvragen kan u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Offerte:

Wij bezorgen u graag een gedetailleerde prijsopgave op basis van ontwerpplannen en een meetstaat. We staan open voor eventuele aanvullende verwachtingen en wensen met betrekking tot de timing van levering. Wanneer een project buiten ons vakgebied ligt, brengen we u snel op de hoogte zodat ook u verder kan.

Project:

Uw project wordt door onze ervaren ingenieurs volledig in BIM uitgewerkt, wat de kans op fouten minimaliseert. Wij houden maximaal rekening met de wensen van de aannemer (plaatsing, werftoegankelijkheid), de architect (voegverdeling, geometrie, materialen), de bouwheer (levertermijnen) en de stabiliteitsingenieur (wapening, verankeringen) om snel tot een eindresultaat te komen.

Staalkeuze:

Wij leveren u beton-stalen zodat u makkelijk kan kiezen uit ons breed scala aan gewassen en gladde betonopties. Wij vermijden het gebruik van gezuurd beton, omdat dit niet alleen ongezond is om mee te werken, maar ook een negatief effect heeft op het milieu. Als alternatief bieden we een licht gewassen beton aan dat gezuurd beton heel sterk benadert.

Productie:

De betonelementen worden gemaakt in bekistingen die afgewerkt worden als meubelstukken. Heel precieze maatvoering is de norm. Wij hebben onze eigen las-afdeling waarin we de netten vakkundig op maat maken. We beschikken over onze eigen betoncentrale waarin de receptuur en de betonkleuren nauwlettend kunnen beheren. Alles wordt volgens de PTV21-601 norm geproduceerd.

Levering:

We leveren de betonelementen in samenspraak met de werfverantwoordelijken.

Nazorg:

Na plaatsing helpen we u vakkundig met eventuele schadegevallen en voor het opvullen van de hijsgaten.